4LIFE Transferfactoren

4LIFE Transferfactoren


Het 4Life Transfer Factor® verhaal is een verhaal van wetenschappelijke innovatie, onderzoek en vooruitgang in de wereld van producten voor het immuunsysteem.
Transferfactoren werden oorspronkelijk ontdekt door de New York University onderzoeker dr. H. Sherwood Lawrence in 1949.  Dr Lawrence, een pionier op het gebied van immunologie, was zeer gediplomeerd in zijn vakgebied. Lawrence’s studie van hoe reactie van het immuunsysteem kan worden overgedragen van de ene entiteit naar de andere, verstrekte de basis voor één van de belangrijkste gezondheidsontdekkingen van onze tijd – transfer factoren. In de vroege jaren 1990 begon David Lisonbee, 4Life Research oprichter en CEO, met een reis naar een betere ondersteuning voor zijn eigen gezondheid. Hij was gefrustreerd geraakt met de resultaten van de vele producten. Tijdens zijn speurtocht, botste hij op een onderzoek van transfer factoren. David ontdekte uit de eerste hand de waarde van deze educatieve moleculen als de basis voor de ondersteuning van het immuunsysteem en de algehele gezondheid. Vanwege het succes dat hij met zijn eigen gezondheid als gevolg van transfer factoren ondervond, presenteerde David deze informatie aan zijn vrouw Bianca. Ze wisten dat dit de kracht had om de levens van duizenden mensen te veranderen. In 1998 lanceerden David en Bianca 4Life Research™ en introduceerden het eerste 4Life product: 4Life Transfer Factor® Classic.

Het 4Life Research verhaal begon met een ongeëvenaarde toewijding aan innovatie en ondersteuning. En het zal ongetwijfeld verder gaan met nieuwe producten, studies, patenten en geavanceerde ontwikkelingen. Daarnaast hebben David en Bianca een stichting die in het leven geroepen die kinderen over de hele wereld helpt. Klik hier als je meer wilt weten over de stichting. En wil je meer weten over de 4Life supplementen en wat ze voor je kunnen doen klik dan hier.

Als je vaker supplementen van 4Life gebruikt laat het ons dan weten. Dat is zeker de moeite waard!!