Generator kits en toebehoren

Generator kits en toebehoren

Heb al behandelingen gehad met de generator-XM of de generator-X? En wil je dit zelf thuis gaan doen dan kan dit. Voor de wettelijke aansprakelijkheid verwijs ik je naar  de site https://www.spooky2.nl/legal/
Je kunt kiezen uit verschillende soorten kits.

De starter set waar je meteen mee aan de gang kunt gaan. Deze bestaat uit 1 generator XM en bestel je hier.

De set met 2 generatoren XM om bijvoorbeeld met 1 generator te scannen en te behandelen en met de andere generator tegelijkertijd een detox programma te draaien.
Deze set bestaat met toebehoren en bestel je hier.
Bij deze set raden wij aan om ook de 10 Port USB 3.0 Hub en  Quad 5V Power Supply erbij te bestellen. Deze accessoires vereenvoudigen het aansluiten van de generatoren zullen aan je computer.
De set met 2 generatoren bestel je hier.

De advanced kit is een set met 4 generatoren. Ideaal voor als je bijvoorbeeld tegelijkertijd ook een familielid wilt helpen. Deze set bestel je hier.

Daarnaast er een nieuwe generatie, de generator X. Deze generator kan niet alleen sneller scannen maar heeft als extra voordeel dat je hem stand alone kunt gebruiken. Dat wil zeggen dat je er maximaal 30 programma’s op kunt laden en hem zonder gebruik van je computer kunt laten draaien. Ideaal voor op vakantie enz.
Deze set bestel je hier.

Heb je alleen accessoires nodig klik dan op datgene wat je nodig hebt om te bestellen.
Spooky pulse met oorclip,
Spooky pulse met vingerclip,
Spooky oorclip,
Spooky vingerclip,
Tens pads,
Tens kabel,
Spooky 10 port USB 3.0 hub,
Quad 5V powersupply.